Hyra lift i Skåne 

Så du söker en lift att hyra till din arbetsplats i Skåne? Välkommen! Vi har ett gediget utbud av liftar att hyra, samlade på en och samma plats. Därför kommer du garanterat att hitta den lift du söker hos oss. Excellent service och flexibla lösningar har vi också. 

 

Liftar för uthyrning i Skåne till privatperson och företag 

Oavsett om du är privatperson eller företag har vi liften som gör jobbet. Här kan du hyra den ett par timmar, till ett par dagar eller rentav år. Eftersom alla arbetsplatser är olika vet vi vikten av att liften är anpassad efter ditt specifika behov. Därför har vi allt från smidiga skyliftar, till saxliftar, bomliftar eller lastbilsliftar med förare. 

 

Här hittar du vårt breda utbud av liftar för uthyrning.

 

Fördel med att hyra lift av Rallco 

  • Brett sortiment av liftar för uthyrning
  • Kostnadsfri inspektion av arbetsplatsen 
  • Flexibla, serviceinriktade lösningar
  • Hyresperioder från timmar och dagar till månader och år

Effektivare höghöjdsarbete i Skåne 

Vår gedigna maskinpark är hjärtat i verksamheten, men vi hyr även ut material för säkra, effektiva höghöjdsarbeten; fallskydd, hängställningar, avspärrningsmaterial och bodar. 

Du hittar alla våra produkter för uthyrning här.

Kostnadsfri inspektion för säker arbetsplats 

Visst vill du försäkra dig om att arbetsplatsen är utrustad på allra bästa sätt? Vi erbjuder därför en kostnadsfri inspektion, där vi ger dig en professionell rekommendation. Är du osäker på vilken lift eller vilket tillbehör som passar bäst för ändamålet, får du gärna kontakta oss om det också.