Produkter till uthyrning

Körunderlägg

 

Vi hyr ut körunderlägg som skyddar marken och gör det smidigt att ta sig fram med liftar och andra maskiner. Vi kan leverera samtliga körunderlägg på vagnar för enklare hantering för de flesta underlag. 

Vilket körunderlägg ska jag välja?

  • Träplyfa – Används främst för att skydda hårda underlag såsom plattläggningar och för att sprida ut punktlasten på hårda underlag. Format: 2400 x 1200 cm.
  • TM-mattan – Tunnare mönstrad skiva i plastmaterial som tål höga belastningar (upp till 80 ton). Används främst för att se till att man tar sig fram på gräsmattor eller andra mjuka underlag. TM-mattan ger efter om underlaget är mjukt. Det kan därför bli sättningar i till exempel en gräsmatta om du kör med tung maskin på en TM-matta. Vi erbjuder material för att kunna montera ihop mattorna så att de ligger där de ska.  TM-mattan är inte lämplig för att sprida tryck på hårda underlag. Format. 2400 x 1200 cm.
  • Stora kompositunderlägg – Sprider vikten till underlaget under på ett bra sätt. Kan användas för att skydda hårda underlag och för att minska risken för sättningar på mjukare underlag såsom gräsmattor. Vi erbjuder länkar så att underläggen kan monteras ihop.
  • Smala plastunderlägg – 20 mm tjocka underlägg i format 2000 x 500 cm. Används för att skydda plattläggningar och andra hårda underlag eller på gräsmattor under lättare maskiner. Storleken gör dem smidiga att hantera.
Produkt/modell

Körunderlägg,

Träplyfa

Bra till plattor/asfalt/gräs. Inomhus/Utomhus 2,4 x 1,2 m.

Läs mer

Körunderlägg,

Plastskivor

Bra till plattor/asfalt. Inomhus/utomhus 2 x 0,5 m.

Läs mer

Körunderlägg,

TM-platta

Bra grepp, sviktar efter på mjukare underlag som gräs. Utomhus 2,4 x 1,2 m

Läs mer