Service och övriga tjänster

Rallco är välkänt för sin goda kundservice. Vi sätter alltid kunden i centrum och gör vårt yttersta för att du skall bli nöjd. Nedan hittar du några rader om vanliga tjänster som vi tillhandahåller. Tveka inte att fråga om du har önskemål utöver tjänsterna nedan.

Inspektion av arbetsplats

Tala om för oss om du är osäker på vilken lift som passar bäst där du skall arbeta? Vi inspekterar kostnadsfritt arbetsplatsen och kommer med en professionell rekommendation.

Service

Vi står, om inget annat är överenskommet, för löpande service av våra maskiner. Om du anser att någon form av service behövs emellan våra löpande inspektioner så tveka inte att kontakta oss omedelbart.

Tankning

Om du hyr lift under en längre period så kan liften behöva tankas. Vill du slippa tanka själv och istället fokusera på det arbete du skall utföra så meddela oss. Vi tankar liften på din arbetsplats.

Utkörning och hämtning av liftar

Du kan alltid välja att transportera liftarna själv eller att få dem transporterade till och från din arbetsplats. Det är alltid vår egen personal som transporterar ut liftarna. Personen som levererar liften kan den därför väl och kan instruera dig hur den fungerar.

Plyfaskivor

Om underlaget du skall arbeta på är mjukt eller blött bör du använda plyfa- skivor. En viktig anledning är att spara underlaget en annan är att förhindra att liften fastnar eller sjunker ned och därmed börjar luta. Rallco hyr ut ändamålsenliga plyfa- skivor och kan även stå till tjänst med utkörning och utbärning av dessa.

Säkerhetsselar

I många länder är det lag på att använda säkerhetssele i liftkorgen. I Sverige skall enligt Arbetsmiljöverkets föreskrifter fallskydd användas om det finns risk att liften kan bli påkörd av annan anordning eller fordon. Vi erbjuder våra kunder att hyra toppmoderna säkerhetsselar av oss. Tala om för oss om du är intresserad.

Liftutbildning

Rallco erbjuder Dig som kund en subventionerad Liftsäkerhetsutbildning. Utbildningen äger normalt rum i våra lokaler men kan naturligtvis även ges på din arbetsplats om så önskas. Utbildningen är ISO certifierad och mycket uppskattad. Läs mer nedan!

Se utbildningar