Hyra lift i Helsingborg

Är er arbetsplats i Helsingborg i behov av att en lift? På Rallco hittar du ett brett utbud av liftar för uthyrning till företag, som till privatpersoner, alla bekvämt samlade på en och samma plats. Saxliftar, skyliftar, bomliftar eller lastbilsliftar med förare; vi har dem alla. Våra flexibla lösningar och excellenta service får du oavsett om du vill hyra lift i ett par timmar, månader eller år. 

 

Liftar för uthyrning i Helsingborg för alla behov 

Behovet av en lift kan variera stort; en del behöver en lift med hög räckvidd, en annan behöver en lift för trånga utrymmen. Oavsett hur ditt behov ser ut, så har vi liften du söker. 

Lätt och kompakt lift – Då kan pelarlift vara svaret.

Lift för trånga utrymmen – Saxliften är smidig för jobbet. Den eldrivna saxliften med potthålsskydd är särskilt lämplig vid inomhusarbeten såsom elinstallationer, målning. fönsterputs och arbete med undertak.

Utomhus i terräng – Terränggående saxbord är optimal för varierande underlag. Tack vare den stora korgen passar de överallt där man vill komma nära platsen man ska arbeta på, till exempel vid fasadarbeten utan hinder.

Här hittar du vårt breda utbud av liftar för uthyrning. 

När du hyr lift av Rallco 

  • Brett sortiment av liftar för uthyrning samlat på en plats
  • Kostnadsfri inspektion av arbetsplatsen 
  • Flexibla, serviceinriktade lösningar
  • Hyresperioder från timmar och dagar till månader och år

 

Hyr lift och material som ger säkert höghöjdsarbete 

Utöver alla liftar i vår park har vi också material, såsom fallskydd, hängställningar, avspärrningsmaterial och bodar. Det är material som bidrar till att du kan utföra säkra höghöjdsarbeten, på mest effektiva sätt. 

Du hittar alla våra produkter för uthyrning här. 

Optimera arbetsplatsen med kostnadsfri inspektion 

För att veta att arbetsplatsen är utrustad på bästa sätt kan vi göra en kostnadsfri inspektion och ge en professionell rekommendation. Och är du osäker på vilken lift eller vilket tllbehör som är bäst för ändamålet, får du gärna kontakta oss om det också.