Hyra lift i Lund 

Verkar du i Lund och är i behov av att hyra en lift? Då har du kommit rätt. Vi har kanske ett gediget utbud av liftar för uthyrning till företag och privatpersoner, såsom billiftar, saxliftar, bomliftar, och lastbilsliftar med förare, allt samlat på en och samma plats. Här får du flexibla lösningar med fantastisk service, oavsett om du vill hyra lift i ett par timmar eller rentav år. 

 

Hyrliftar i Lund oavsett behov 

Oavsett om arbetsplatsen kräver en lift med hög räckvidd eller som ska kunna användas i trånga utrymmen, garanterar vi att du hittar den liften hos oss. 

Kanske en pelarlift är du vad du söker, om du är i behov av en lätt och kompakt lift. 

Vid inomhusarbeten såsom elinstallationer, målning. fönsterputs och arbete med undertak används med fördel eldrivna saxliftar. Terränggående saxliftar finns både med diesel och batteridrift. Tack vare den stora korgen passar de överallt där man kan komma nära platsen man ska arbeta på, till exempel vid fasadarbeten utan hinder.

Här hittar du vårt breda utbud av liftar för uthyrning.

Hyr lift och material för säkra höghöjdsarbeten 

Utöver vår gedigna liftpark erbjuder vi också rullställningar, ställningar, fallskydd, hängställningar, avspärrningsmaterial och bodar. Med andra ord, allt du behöver för att kunna utföra säkra höghöjdsarbeten på det mest effektiva sättet. 

Du hittar alla våra produkter för uthyrning här. 

Kostnadsfri inspektion inför hyrning av lift i Lund 

Vill du vara helt säker på att arbetsplatsen är utrustad på allra bästa sätt? Vi inspekterar kostnadsfritt arbetsplatsen och ger dig en professionell rekommendation. Är du osäker på vilken typ av lift eller vilket tillbehör som behövs för ändamålet hjälper vi dig även där. 

 

När du hyr lift av Rallco 

  • Brett sortiment av liftar för uthyrning
  • Kostnadsfri inspektion av arbetsplatsen 
  • Flexibla, serviceinriktade lösningar
  • Hyresperioder från timmar och dagar till månader och år