Hyra lift i Trelleborg 

Befinner du dig i Trelleborg och undrar var du ska få tag i en lift att hyra? Då kan du sluta leta. Vi på Rallco erbjuder ett gediget utbud av liftar för uthyrning samlade på en och samma plats. Dessutom har vi fantastiskt service och flexibla lösningar, vare sig du vill hyra en lift i ett par timmar, dagar, månader eller år. 

 

Liftar för uthyrning i Trelleborg för alla behov 

Behovet av en lift kan variera stort; en del behöver en lift med hög räckvidd, en annan behöver en lift för trånga utrymmen. Oavsett hur ditt behov ser ut, så har vi liften du söker. Vi har lätta och kompakta liftar, som pelarlift, smidiga saxliftar för trånga utrymmen eller skylifts som passar för en mängd olika arbetsuppgifter.

 

Här hittar du vårt breda utbud av liftar för uthyrning.

 

Hyra lift av Rallco 

  • Brett sortiment av liftar för uthyrning
  • Kostnadsfri inspektion av arbetsplatsen 
  • Flexibla, serviceinriktade lösningar
  • Hyresperioder från timmar och dagar till månader och år

Hyr lift och material smidigt i Trelleborg 

Inte bara har vi ett gediget utbud av liftar för uthyrning, vi tillhandahåller också material i form av fallskydd, hängställningar, avspärrningsmaterial och bodar. Det gör att du kan utföra säkra höghöjdsarbeten på bästa sätt. 

Du hittar alla våra produkter för uthyrning här. 

Kostnadsfri inspektion inför hyrning av lift 

För att veta att arbetsplatsen är utrustad på allra bästa sätt kan vi göra en kostnadsfri inspektion där vi ger dig en professionell rekommendation. Skulle du vara osäker på vilken lift eller vilket tillbehör som passar bäst för ändamålet, får du gärna kontakta oss om det också.