Hyra lift i Landskrona 

Blickar du uppåt fasaden och undrar hur du ska få tag i en lift att hyra så att du får jobbet gjort? Befinner du dig möjligen i Landskrona? Då kan vi på Rallco hjälpa dig. Vi har ett gediget utbud av liftar för uthyrning till ditt förfogande, alla bekvämt samlade på en och samma plats. Hyr en lift ett par timmar, månader eller år, och räkna med att få fantastisk service och flexibla lösningar på köpet. 

Liftar för uthyrning i Landskrona oavsett behov 

Alla arbetsplatser har olika behov. En önskar hyra en skylift, någon annan en bomlift, en tredje en saxlift. Oavsett vilken lift du önskar hyra, och oavsett hur arbetsplatsen ser ut, så vågar vi påstå att liften du söker finns i vår maskinpark. 

 

Här hittar du vårt breda utbud av liftar för uthyrning. 

 

Varför hyra lift av Rallco? 

  • Brett sortiment av liftar för uthyrning
  • Kostnadsfri inspektion av arbetsplatsen 
  • Flexibla, serviceinriktade lösningar
  • Hyresperioder från timmar och dagar till månader och år

För effektivt höghöjdsarbete i Landskrona 

Utöver vårt breda utbud av liftar att hyra tillhandahåller vi även material för säkra, effektiva höghöjdsarbeten; fallskydd, hängställningar, avspärrningsmaterial och bodar. Du hittar alla våra produkter för uthyrning här.

Kostnadsfri inspektion inför hyrning av lift 

För att veta att arbetsplatsen är utrustad på allra bästa sätt kan vi göra en kostnadsfri inspektion där vi ger dig en professionell rekommendation. Skulle du vara osäker på vilken lift eller vilket tillbehör som passar bäst för ändamålet, får du gärna kontakta oss om det också.