Ledig tjänst: Medarbetare till kund- och maskinservice (Returmottagare)

Rallco söker returmottagare

Rallco AB hyr ut liftar, ställningar, minikranar, hängställningar, fallskyddsmaterial mm. Vi håller även utbildningar i relaterade områden. Rallco har funnits i mer än 50 år och är en trygg arbetsgivare. Nu söker vi medarbetare till arbetsuppgifter vi definierar som Kund- och Maskinservice.

Vi utgår från Lundavägen i Malmö. Merparten av uthyrningen sker inom 5 mil från Malmö, men vi har också en del mer långväga projekt. De största lastbilsliftarna hyrs ut med förare. Rallco har egna lastbilar för transport av självgående liftar. Utöver uthyrning håller vi även utbildningar relaterade till våra hyresprodukter. I dagsläget har Rallco 19 anställda. Vi har kollektivavtal.

Arbetsuppgifter

Arbetsbeskrivning Detta är ett omväxlande jobb med mycket kundkontakt och nära samarbete med Rallcos ordermottagning och verkstad. Huvuduppgift är att lämna ut hyresobjekt till kunder, instruera hur de fungerar och sedan kontrollera hyresobjekten när de kommer tillbaka. Detta moment innehåller ibland även enklare reparationer, rengöring och målning. Arbetet varieras med transporter, etableringar, tankning, maskinkörning mm ute hos kund.

 

Kvalifikationer
Positiv inställning, ödmjukhet och vilja att lära dig kommer du långt med. Du behöver vara noggrann och kunna dokumentera genomförda returkontroller och eventuella avvikelser. B- körkort är ett krav. BE- och C- körkort är meriterande, men inget krav. Erfarenhet från branschen och liftar är naturligtvis också meriterande, men inget krav.

Vad kan Rallco erbjuda dig

Arbetsbeskrivningen är bred. Jobbet innehåller många moment och blir därför omväxlande. Rallco är ett familjeföretag med högt i tak. Beslutsvägarna är korta och det finns stor möjlighet att vara med och påverka arbetet. Jobbet innebär mycket sociala kontakter med kunder och kollegor. Du kommer att lära dig mycket om hydraulik, elektronik, liftar och lastbilar. Det finns möjligheter att på sikt utvecklas till andra positioner inom företaget.
Anställningen påbörjas med att introduktion där du får vara med i de olika leden av verksamheten (kontor, transporter, returmottagning, verkstad). Du utbildas i dina arbetsuppgifter. Utbildning sker i både externt och i egen regi.

 

Ansökan:

Skicka din ansökan via mail till jobb@rallco.se. Märk mailet med: Returmottagare

 

Kontaktperson:

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Björn Ralling.

Telefon: 040-69 41 650

Mail: jobb@rallco.se