Ledig tjänst: Mekaniker

Rallco söker mekaniker

Rallco hyr ut liftar, minikranar, ställningar, hängställningar och tillbehör till dessa produkter. Vi erbjuder även utbildningar relaterade till dessa produkter.

Företaget har funnits sedan 1969 och finns i Malmö. Vagnparken omfattar idag ca 350 liftar och inkluderar bil-, släp-, sax-, pelar- och bomliftar. De största lastbilsliftarna hyrs ut med förare.

Rallco har i dagsläget 19 anställda.

Arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter är reparation och service av liftar. Många liftar är monterade på lätta lastbilar, lastbilar och släp.

Arbete sker mest i Rallcos verkstad, men även ute hos kund. Arbetet är varierat och innehåller en hel del kundkontakt. Önskar du ännu mer variation i arbetet finns möjlighet att vikariera som bla lastbilschaufför och liftförare

 

Kvalifikationer

Vi önskar att du har erfarenhet av hydraulik samt en passion att utvecklas och lära dig mer. Du är noggrann, ansvarsfull och kan bemöta kunder på ett bra sätt. Dina nya kollegor har mycket erfarenhet och kan hjälpa dig att bli ännu bättre. Samtidigt måste du vara självgående och ta egna initiativ.

Följande ser vi som meriterande

  • Erfarenhet av hydraulik via liftar, truckar, kranar eller liknade
  • Erfarenhet av fordon och då helst lätta lastbilar/ lastbilar
  • Erfarenhet av hydraulik, el- scheman och el-relaterade problem

Vad kan Rallco erbjuda dig:

Jobbet som mekaniker är varierande och innebär mycket social kontakt med såväl kunder som medarbetare och leverantörer. Företaget är litet och beslutsvägarna korta. Det finns därför stora möjligheter att vara med och utveckla verksamheten och du får mycket frihet under ansvar.  Dina nya kollegor kommer att hjälpa dig att komma in i arbetet

 

 

Ansökan:

Skicka din ansökan via mail till jobb@rallco.se. Märk mailet med: Mekaniker

 

Kontaktperson:

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Björn Ralling.

Telefon:  0708-473198

Mail: jobb@rallco.se