Ledig tjänst: Extra Liftförare

Rallco söker extra liftförare

Rallco AB hyr ut liftar, ställningar, minikranar, hängställningar mm.

Liftar är vår största produkt, vi har ett stort utbud och en hög servicenivå.

Lastbilsburna liftar som hyrs ut med förare är en av våra mest populära tjänster. Vi söker nu dig som kan tänka dig att hoppa in och vikariera som liftförare vid behov. Behov uppstår vid semestrar, sjukskrivningar och hög efterfrågan. Liftarna har arbetshöjder från 44- 64 m.

Vi kan inte garantera något visst antal timmar per månad, utan tänker oss att du ibland är sugen på att arbeta extra när tillfälle ges. Kanske har du en annan sysselsättning som ger dig tid över i perioder. Kanske är du säsongsanställd eller jobbar du intensivt i perioder och har ledig dagar däremellan. Du kan också vara pensionär som känner att du är sugen på att jobba lite extra ibland.

Arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att köra liften till kundens arbetsplats, ställa upp den och köra liften från korgen med kunden i korgen. Uppe i luften hjälper du vid behov/ önskemål kunden med enklare saker. Arbetet sker huvudsakligen i Malmö- området. Jobbet ger mycket kundkontakt och mycket frisk luft.

Kvalifikationer

C- körkort krävs

  • Utbildning och träning
  • Rallco ordnar liftutbildning, fallskyddsutbildning och träning med våra erfarna chaufförer samt på egen hand innan du kör med kund första gången.

Mer om Rallco AB:

Rallco har funnits sedan 1969. Vi utgår från Lundavägen i Malmö. Merparten av uthyrningen sker inom 5 mil från Malmö, men vi har också en del mer långväga projekt.  De största lastbilsliftarna hyrs ut med förare. Rallco har egna lastbilar för transport av självgående liftar. Utöver uthyrning håller vi även utbildningar relaterade till våra hyresprodukter. I dagsläget har Rallco 19 anställda.

Ansökan:

Skicka din ansökan via mail till jobb@rallco.se. Märk mailet med: Liftförare

Kontaktperson:

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Björn Ralling.

Telefon:  0708-473198

Mail: jobb@rallco.se